Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pätkiskuppikakut valkosuklaakuorrutteella

Tein nämä pätkiskuppikakut tarjottavaksi kaverini lapsen syntymäpäiväjuhlille. Taikinaan tulee kaakaota ja pätkis-suklaamuruja. Kuorrutteessa on tuorejuustoa, kuohukermaa ja valkosuklaata. Perhoset on tehty vaaleanpunaisesta sokerimassasta.



Muffinit:
2 munaa
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
100 g kermaviiliä
125 g juoksevaa margariinia (Flora Culinesse)
70 g (puolikas pussi) pätkiksiä
(hyppysellinen ruususuolaa)

-Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao keskenään.
-Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
-Lisää vuoron perään joukkoon jauhoseosta, juoksevaa margariinia ja kermaviiliä
-Sekoita lopuksi rouhitut pätkikset (ja suola).
-Paista noin 12-14 min 225 asteessa. Pienille muffinsseille riittää noin 10 min.


Kuorrute:
2 dl kuohukermaa
1 pkt (200 g) tuorejuustoa
100 g valkosuklaata
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria

-Vatkaa kerma vaahdoksi.
-Lisää tuorejuusto, vaniljasokeri ja vesihauteessa sulatettu valkosuklaa.
-Laita kuorrute hetkeksi kylmään jähmettymään.
-Kuorruta jäähtyneet muffinit.


Koristele sokerimassata tehdyillä kukilla ja perhosilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit